NOXチョコレートは、健康に良いだけでなくとても美味しいです!
マジックレシピにより、抗酸化力を最大にすることと、味覚も満足させることは大変重要な課題でした。何回も試作を重ねた結果、大変滑らかでフルーティで贅沢な味になりました。
NOXチョコレートを1度食べたら、この味が恋しくなるでしょう。なぜなら、そのおいしさの虜になるからです。と同時に、食べているうちに身体の調子も良くなることを実感できるからです。

NOX - ラテン語で夢という意味です。その理由はすぐにお分かり頂けるでしょう。

A+B+C=味も栄養もパーフェクト

NOXチョコレートの原料は、100%有機栽培のアサイー(Acai)、バオバブ(Baobab)、そしてカカオ(Cacao)。当社独自のマジックレシピとA+B+Cの絶妙なバランスで、バランスの取れた濃厚な美味しさが実現しました。

アサイーベリーはヤシ科のアサイーという木の実で、南米アマゾンの熱帯雨林が原産。アサイーベリーの味は、濃厚なブラックベリーかラズベリーとブラックチョコレートを足して二で割ったような、と言われます。チョコレートと香りが似ているのは、アサイーとカカオのどちらにもポリフェノールが含まれているため。

バオバブフルーツは、主にアフリカの赤道周辺のサバンナ地帯に育つバオバブの木の実。高さ25メートルにも成長し、樹齢数千年になるものもあります。フルーティでトロピカルな風味ですが、可食部の50%近くが繊維のため、密度の濃いフルーツです。



純粋なカカオの木は、小さくも美しい常緑樹。南米や西インド諸島で育ち、高さは3〜7メートル。カカオ豆は、濃いブラックチョコレートにナッツを少し混ぜたような香りです。エスプレッソ用のコーヒー豆にも似ていますが、コーヒーのような強い香りや苦みはありません。

厳選された素材と抗酸化を確実にする、滑らかでフルーティーで贅沢な味です。

厳選されたカカオ豆は、スイスで運ばれじっくり丁寧にローストされ、カカオがチョコレートに適した温度になるまで、(カカオマス、カカオバター、カカオパウダー)調整されます。

材料の分量と配合は、栄養たっぷりな味覚で、構成されており、全てを調理用型に成型、流し入れ、ゆっくりと適温になるまで調整します。

こうして、やっとNOXチョコレートは、お客様の元へ届けられます。

どうぞお楽しみください。

NOX is not only a healthy chocolate it is also indulging and delicious. When developing the magic recipe our top priority has been to keep the maximum amount of antioxidants from cacao bean, acai and baobab while creating a delicious chocolate. Our recipe has been tested and adjusted many times and the result is NOX - a very smooth, fruity and luxurious tasting chocolate that is also good for your health!  

NOX – means dream in Latin. We think you understand why.

A+B+C - the perfect mix for the perfect taste

NOX 100% organic chocolates main ingredients are Acai, Baobab and Cacao (ABC). It is our magic recipe and the right mixture of ABC that gives Nox its unique, balanced and rich taste.

The acai berry grows on a palm tree, more specifically the acai tree, which grows in the Amazonian forests of South America. The flavor of the acai berry could be described as being a mix between a rich blackberry or raspberry and a piece of dark chocolate. The chocolate flavor may be in part because of the polyphenols, which are present in both the acai berry and the cocoa bean.

The baobab fruit grows on the baobab tree, primarily found in the savannas of Africa, mostly around the equator. It can grow up to 25 meters tall and can live for several thousand years.  It has a fruity and tropical taste. Remember, 50% of the baobab fruit is fiber, so it is a dense fruit.



The genuine cacao tree is a small and handsome evergreen tree, growing in South America and the West Indies. Cacao beans have a slightly nutty and strong dark chocolate flavour. Although they resemble espresso beans, they are definitely not as strong and bitter, and nothing like coffee.

Carefully selected ingredients and production process to ensure antioxidants and smooth, fruity and luxurious taste.

Mesopharma has selected the best suppliers in the world of organic cacao and super fruits in the world. Acai, baobab fruit and cacao pods are harvested and then tested to make ensure premium quality.

The cacao beans are transported to Switzerland where they are roasted very carefully. The cacao is then slowly processed at low temperature into the three key components for the chocolate - cacao solids, cacao butter and cacao powder. Together with acai and baobab, all the ingredients are then weighed and proportioned to achieve the right mix for maximum nutrients and taste. Everything is then mixed and poured into moulds, slowly cooling.  

Finally the NOX chocolate is packaged in boxes, ready to be enjoyed!